Min verden har forandret sig så meget, siden sidste år – siden mange år. I en anden verden og en anden tid, ville mit indlæg nok være løbet over af ynk og brok – for selvfølgelig er det da en speciel oplevelse at flytte fra kæresten i december, at få lejligheden vendt op og ned pga. maling, at blive gjort julegaveløs osv…

Men det handler om at se det gode i livet – og når man gør det, er der bare så meget af det:

  • som min ex og jeg der stadig er på talefod, og kan glæde sig over den andens sejre og medgang,
  • maleren der får mig puttet ind i et travlt skema, så jeg kan komme i orden på denne side af nytår.
  • om min insisterende dykkerbuddy, der hjælper med udstyr og giver ok-tegn over og under vandet
  • min overbo der lige kigger ind forbi med en delecola på vej hjem fra arbejdet
  • veninden, der lige ringer og sikre sig at jeg er ok til jul
  • om ufatteligt søde mennesker der henter en pakke til mig i Tåstrup og derefter kommer ind for at aflevere den til mig!
  • min niece der glæder sig til jul og har tilbudt mig hendes seng at sove i
  • at jeg har tabt 5 kg. bare ved at starte med at træne
  • om uventede gaver og nye mennesker i mit liv – som eksempelvis min nye træningsmakker der sms’ede i går (og forærede mig den lille fryd over at være 6 år ældre og alligevel have mindre ondt end hende!)

Jeg er sikker på at jeg er på rette vej. Jeg er sikker på at min nye år bliver helt anderledes end det år jeg går fra og jeg er sikker på at gode ting kommer til dem der venter – og dem der tager for sig af retterne.

Og det vil jeg gøre … mens jeg pakker de sidste gaver ind og lytter til lidt julemusik…

P.S. hvis du har lyst til at kommentere så gør det … de kommer frem til mig. De skal bare lige en omvej forbi min spammappe, men nu hvor jeg ved det så tjekker jeg jævnligt min spammappe og henter kommentaren frem derfra