Mine katte har lopper. Mine katte, der ikke længere er mine katte, har lopper.

Over i det der Jylland.

Hvor og hvornår de har fået det er en gåde. Men da de kom over i deres nye hjem, begyndte de pludselig at slikke sig helt vildt meget og lidt efter fandt han ud af at der var lopper.

Og da jeg fandt ud af det begyndte jeg at klø og min kusine som jeg havde besøgt en uge før jul, fik en forklaring på hvorfor hun havde kløet i nakken, efter mit besøg hos hende. Hun var nemlig sikker på at jeg havde båret rundt på en loppe.

Men jeg har ikke lopper i min lejlighed. Kun loppefund – lidt hist og pist … som jeg stadig er ved at finde plads til, her i mit “nye” hjem.

Møblerne er ved at være på plads i de forskellige rum, nu skal der bare “gøres færdigt”. Hænges ting op, smides ud … og lopper eller ej, så går jeg lidt rundt om mig selv, og kløer mig i hovedet og synes egentligt at jeg har pænt mange ting, og måske ikke helt behov for det hele.

Måske et loppemarked på et tidspunkt ville være mit løsen?