…og jeg er frustreret…

Siden i går er min Plus-konto på 23hq.com blevet oprettet – om det skyldes held, min henvendelse eller noget helt tredje, ved jeg ikke.

Jeg ved det ikke, for jeg har ikke fået noget svar hverken på mine direkte mails til mændene bag eller på den mail der blev sendt til 23 via sidens mailadresse.

Der kan være mange gode grunde – men det er svært at vide hvad, når der ikke er nogen dialog.

Noget af det der fik mig til at vælge 23 fremfor Flickr i tidernes morgen, var bl.a. at det var nogle sympatiske danske fyre der stod bag og jeg kunne egentligt godt lide tanken om at støtte dem, istedet for et stort internationalt firma. Og produktet var ok.

Det var ikke perfekt. Men ok. Og jeg har godt kunne leve med at der er kikser i funktionaliteten, når man uploader, at siden med jævne mellemrum er nede og at samarbejdet mellem 23 og bloggen, gør min blog langsom.

Men når det bliver nærmest umuligt at få lov til at forlænge/genoptage sit abonnement og man ikke får svar på sine henvendelser, så begynder jeg seriøst at overveje om det stadig er besværet værd, eller om jeg bare skal tage mine billeder og lægge dem et andet sted?