påskeæg

En langtrukken dag endte med sol i ansigtet, handel på gammeldags manér, god kaffe i maven og et smil.

Gårsdagens brunch
førte mig forbi en lille perle af en butik, som jeg underligt nok aldrig havde bemærket tidligere. Lidt tilbagetrukket, i starten af Smallegade, på Frederiksberg. Emmelie hedder den og den har de smukkeste glas påskeæg.

Normalt går jeg ikke i selvsving over glasting, eller påskedimser – men de her smukke æg talte til noget i mig. Måske min indre russiske prinsesse? Alle mønstrene er efter sigende lavet som kopier af Fabergé-æggene – men det var nok først da den gode mand i butikken fortalt mig hvordan de blev lavet, at en prås gik op for mig – processen involverede nemlig en limpistol.

Men ta’ selv forbi hvis du har de lyster – der er smukke æg og god kaffe, historiefortælling og når det bliver lidt varmere er der også is!

Og jeps, jeg fik en god rabat – vi er vel alle krejlere for vorherre…