Det siger lidt om mig og mine vaner, når det først er her i dag at jeg opdager, at der findes et fantastisk gourmetsupermarked lige for næsen af mig – fordi det ligger på den anden side af Hovedbanegården.

Vi købte ind til den store guldmedalje … og da jeg kom hjem og tjekkede det ud på nettet, opdagede jeg så at det åbenbart er en del af en kæmpe underskudsforretning og lige i går blev solgt til Tivoli for en krone

Lidt ligesom at finde en sodavandsis i Sarhara … du tror du har den – og så er den væk.

Men nok godt for mit vægttab, for her til aften har jeg været nødt til at spise deres drønlækre tapas-takeaway  sammen med en fantastisk hvidvin … og nu er jeg tvunget til at gå ud og lavet en rigtig god kop kaffe til den Summerbird flødebolle med pasionsfrugtskum, der kom til at falde ned blandt indkøbene.

Ups.