Jeg sad og gennemgik min blog i går, for historier om min nevø .. han er nemlig blevet 15 og skal have en “voksenfest” inden han tager på højskole. I den forbindelse skal jeg holde en tale og tænke at det kunne være sjovt at krydre det med ting jeg har skrevet om ham her på bloggen gennem de 9 år jeg efterhånden har haft bloggen.

Og det var der, da jeg kiggede på det ting jeg havde skrevet, og noget af det jeg ikke har skrevet, at jeg kom til at længes efter at jeg puttede mere på bloggen her og måske mindre på facebook … for det er jo sjovt for mig selv og eftertiden med denne her logning af liv, som der sker.

Og det at der bliver længere og længere mellem mine indlæg, gør det også mere og mere vanskeligt for mig at tage tråden op …

Jeg lover ikke noget (og regner egentligt heller ikke rigtig med, at der er nogen at love noget til) men jeg tror, at jeg godt kunne tænke mig at blive bedre til at få reflekteret lidt over min hverdags små hændelser igen.

For nutiden, fremtiden og mig.