Til jer, der sidder derude og skriver om jeres kvæde, og dig der måske bare læser med her eller der – lad mig komme med et råd, lad mig dele et tip:

Det er egentligt ganske, ganske simpelt – det handler bare om at turde sige “Kom”.

Når du møder den kvinde du bare må have, så kig hende i øjene og ta’ hendes hånd og sig: “Kom”. Lad være med at undskylde, lad være med at forklare. Ta’ teten, ta’ beslutningen, gør det uden bull-shit og lad hende opleve det. Lad hende opleve, at du tør og at du vil hende og at det ikke (som altid) er hende der skal tænke, hende der skal beslutte.

Når du står i baren og har small-talket lidt så kig på hende, som var hun eneste person i lokalet – ta’ hendes hånd og sig “Kom, lad os danse”. Når det ikke er et valg, siger man ikke nej.

Når du sidder overfor hende i sofaen, på cafeen eller hvor I måtte være på jeres date – så læn dig hen mod hende og sig “Kom” træk hende hen mod dig og kys hende som hun aldrig er blevet kysset før. De fleste af os vil gerne kysses, så tæppet rives væk under fødderne på os.

Behøver jeg at sige hvornår og hvordan det næste “Kom” skal falde?

Jeg garantere at efter de første par “kommer” er der skabt en afhængighed – der gør de efterfølgende afventes med længsel.

Men pas på med at bruge det, hvis du ikke mener det, for hos hende skabes en afhængighed, der er svær at bryde. Og når hun først har oplevet det, vil hun have mere….