Mens kulden er omkring os og solen langsom smelter den sne der faldt i nat, sidder vi indenfor og lytter til radio, mens vi hygger os med en bærbare på skødet eller et spil kort i hånden afhængig af alder.

Min 23-konto er løbet tør for plus og er derfor underlagt restriktioner og jeg kan ikke oploade flere billeder i denne måned. Jeg de sidste par dage forsøgt at konvertere den til en plusprofil – men selvom det til sidst lykkedes mig at komme til at betale, sker der ikke rigtig noget. En mail er sendt afsted, men der holdes nok også påskeferie dér.

Det er noget træls, men der er ikke andet at gøre end at vente – og ventetiden har jeg blandt andet fordrevet ved at kigge mine mange billeder igennem.

Jeg har gennem tiden samlet nogle af billederne i et album kaldet “Lys og skygge”. Det er en samling af forskellige billeder, hvor lys og skygger leger. Det meste af det er hverdagsbilleder, og her ved genkig kan jeg se at hverdagen kan være ganske smuk.

Albummet kan ses i sin helhed på 23 – men et lille udsnit kan også ses herunder: