(og har givet mig rod i stedet?)

Man skulle tro at universet har hørt min klagen over den forøgede volumen jeg belaster verden med. Ikke mindre end to fødevareleveringer er i denne uge gået galt.

Det begyndte med at jeg for anden gang oplevede at få en regning fra Årstiderne uden at jeg endnu havde set så meget som en halvvissen gulerod. “Nånå”, tænkte jeg – “én gang opkrævning uden levering, det kan jo være en fejl, men to gange i træk virker som et komplot”.

Og det var det så, at jeg omkring en time senere fik at vide at de ænder, der var bestilt til julen også var forsvundet fra det frysehus, de var blevet leveret til. Regningen kunne sjovt nok godt finde frem til os og blev pænt leveret med posten.

Selvom man godt kan sige, at det gør en god start på en kostomlægning at blive berøvet maden, så er det ikke helt den kurs jeg selv ville have lagt.

Der er sat et team af eksperter på sagen.

(Så meget for at være total overskudsagtig og have helt tjek på julemaden ogjegskalkommeefterdig)

Når der nu alligevel er nogen, der skal tage noget fra en, så måtte det altså hellere have været at det rod der er i huset – men det ligger fint tilbage – omend hytten ligner noget der er blevet endevendt.

Der blev leveret et skab…
rod rod rod rod rod rod rod