Et helt anden indlæg fik mig lokket ind på siden – men et hurtigt scoll fik mig ned til dette indlæg: Celinofobi. Efter min mening både sjovt og velskrevet. Scroller igennem kommentarene – og pludselig sker der noget: En hærskare af Celine Dion fans myldrer ind på banen og går i gang med, med næb og klør (og i krig og kærlighed gælder alle kneb) at forsvare deres heltinde.

I og med at jeg aldrig har været fan af noget som helst – fanatisme i alle dens facetter har altid skræmt mig – så forstår jeg ganske simpelt ikke hvad det er der besjæler folk til disse ytringer. Men en ting er klokkeklart og det er at begrebet weblog og indlæg (og en sarkastisk/humoristisk indfaldsvinkel) er *wush* i den grad fløjet hen over hovedet på pigerne.

“Pigerne” siger jeg – fordi jeg (håber og) tror at der må være tale om teenagere – eller yngre endnu.

Måske har det altid været sådan med fans – måske er det mig der er gammel og forstokket. Men selvom jeg finder nok så meget spas i selve diskussionen, så er det da også lidt bekymrende for fremtiden. Hvis den diskussion viser ansigtet på fremtidens debattører – så kan vi vist hurtigt vinke farvel til begrebet:

Gå efter bolden – ikke manden

P.S. hmmm – mon de kommer efter mig nu?
P.P.S hvis jeg havde brugt sådan et sprog da jeg var barn, så havde den stået på vand og sæbe!
P.P.P.S. Kan nogen der er klogere end mig, fortælle mig om jeg i dette indlæg er gået efter manden eller bolden?