Man opdrager sine børn, så de bliver som man vil have dem – tror jeg nok det hedder. Hvis det er sandt, så ser det sgu’ lidt sløjt ud for landet – men det forklarer fedmeepidemien og nogen af trafikulykkerne, når man på en hel almindelig onsdag kan støde ind i dem her:

Episode 1:

Jeg stod og hang i køen og hørte en damestemme spørge:

Skal du ikke have noget slik

Nej tak mor, det er usundt” svarede han.

Og så svarede hun: “Åhr, kom nu – jeg ved at du har lyst

Det er nu alligevel sjældent at man hører en mor, prøve at lokke slik i et af sine børn.

Men han var mærkværdig standhaftig, selvom hun på flere forskellige måder forsøgte at kyse ham til at tage noget slik. Til sidst endte hun med selv at tage to boser boljser “til skålene du ved“.

Episode 2:

Mens jeg drejer om hjørnet hvor jeg bor, er jeg ved at blive kørt ned af en cyklist. Med en barn på bagagebæreren har denne far valgt, at køre i fuld fart, modsat ensretning på en mørk gade og uden lygter. Nå, ja – så skulle han da også lige råbe efter mig, fordi jeg ikke havde set ham.

Nogen siger det er samfundet skyld det hele … men lur mig om forældrene ikke også ind i mellem er blandet ind i det…