“Din BMI er 403,1”

Hva’?!

Jeg var godt klar over at den seneste tids festen havde sat sig sine spor – men alligevel…! Specielt når det maksimale BMI er angivet til 30.

Det tog kun to beregninger før jeg fandt ud af at vægten skulle tastet ind i feltet mærket “vægt” og højden i det andet. Og pyha – jeg er stadig i “sund zonen”.

Det betyder dog alligevel ikke, at jeg helt forstår det passerede: det tog mig 2? måned at tabe 6 kg. Stille og rolig – det skulle give det bedste og mest sikre vægttab. Alligevel – en uges skejen ud og smæk + 2 kg!

Jeg forstår ikke hvordan det hænger sammen. Det at jeg ladet være med at spise (og drikke) de ting jeg har spist (og drukket) i den sidste uge (ok – 10 dage måske) har jo ikke gjort at jeg har tabt 2 kg om ugen – hvordan kan det så være at man tager på af det?

Men een ting er vægten – og selvfølgelig er det noget pis os at det sætter ind samtidig med bikinisæssonen – men noget andet er kropsfølelsen. Det som den sidste tids skejen ud har lært mig er, at jeg egentligt har det bedst i min krop når jeg dropper kulhydraterne.

Uden at gå i detaljer, så tilføjer kulhydraterne en form for fremdrift i systemet (Flash – 1.7mb). Og selvom han påstår at det er enhver mands drøm om en kvinde, så er det ikke en af mine yndlingsfantasier.