Inde i mit hoved er jeg 3 år og går rundt og tænker og det blir’ mit helt alene og det er mit og det er mit … mit, mit, mit ….MIIIIIT”

Milo’en taler om flytning. taler er måske så meget sagt, men på det halv-årlige spørgsmål om hvorvidt han snart har fundet sig et andet sted at bo, blev der denne gang svaret “ja – jeg er muligvis ved at have fået fat på noget”.

Nu skal jeg jo lige se om der handling bag snakken, for i de snart to år han har boet her, har han ikke vist den mindste antydning af flytbarhed … men det lød oprigtigt nok og i mit hoved er jeg gået i kombineret “mit det hele + mulighedernes land + indretningsmode”

– hele køleskabet – MIT
– alle køkkenskabene – MINE
– alle hylderne på badeværelset – MINE
– nøgen i lejligheden – jepper
– toiletbesøg for åben dør – no problem
– spisestue – jepper – muligt nu!!!
– arbejdsværelse – jaeee!

I min fantasi er jeg igang med at åbne fløjdørene – rense stukken ned – male. Indkøbe nyt spisebord (mindst plads til 10-12 stykker). Designe nyt arbejdsbord (og det skal være stort) måske nogle reoler til alle remedierne…..

For jeg har bestemt mig til, at denne her Milo bliver den sidste … så længe guderne vil og økonomien holder.