Mens jeg var væk, havde min fremlejer spurgt, om han måtte stille nogen ting i kælderen. Jeg troede han mente nogen af sine egne ting, og blev derfor noget overrasket over at opdage, at det var mine ting der var røget derned. Og i dag tog jeg så hul på at få tingene op igen.

Noget af det var måske meget forståeligt, man(d) kan jo have forskellige holdninger til hvor mange puder, der skal være i et hjem, men andre ting fattede jeg ikke rigtig at de ville af med, jeg har i hvert fald selv svært ved at undvære opvaskestativet og thermokanden.

Alle vores billeder var også kommet en tur i kælderen, endda et pænt dyrt litografi jeg havde fået af min far – heldigvis var ingenting blevet skadet under den store oversvømmelse sidste år

Det var en spøjs oplevelse at rode gennem den flyttekasse og de poser der var stillet derned. Opleve hvordan mange af mine ting var blevet vejet og fundet for lette.

Da jeg gennemgik tingene, valgte jeg dog også at skille mig af med noget af det. Og en af de ting jeg valgte at smide ud, var en gammel skumgummimadrads. Den havde stået bag min seng, og havde ageret blandet ryglæn og nødgæsteseng i efterhånden små 10 år.

De sidste havde den bare aldrig rigtig gjort, fordi jeg egentligt har omkring 4 andre steder folk kan sove og vi sjældent når op på flere overnattende gæster.

Så den røg ud. Blev stillet til storskrald.

Og fik ca. 5 minutter i rummet, før jeg så en fyr komme derind og tage den med sig.

Og i den helt store kosmiske sammenhæng, var det da rigtig rart at opleve, at den genstand, der lige var blevet kasseret af ikke mindre end to personer, nu pludselig kunne komme ud og få et nyt liv.

Når sådanne ting sker, så er det bare så meget lettere, at få smidt ud.