Ikke så snart mine artiskokker er blevet ædt og spyttet ud af artiskokkrybet, udsætter min nyerhvervede havestatus mig for nye prøvelser: at indkøbe møbler til uderummet.

Lørdag blev tilbragt i rundtur mellem havemøbeludsalg i Valby, genbrug i Rødovre, lagersalg ved Ballerup og Ikeatesten i Tåstrup – med diverse ekstrastop i anden møbelbutik og Silvan.

Min ide om at erhverve mig noget godt og vedligeholdelsesnemt ikke-plastikficeret havemøblement for en tusse eller to, blev gjort slemt til skamme. Jeg havde ingen ide om at havemøbler koster det samme som alle andre møbler. Naive mig.

Og som altid når jeg er på udkig efter ting, har jeg meget bedre smag end pengepung.

Men jeg skal have fundet noget … og snart. Den 5. juni fejrer jeg, foruden grundloven og fars dag, fire familiemedlemmers fødselsdage under blå himmel og høj sol.

Solen er jeg sikker på og flaget lå i en rodekasse til en flad tyver – men jeg mangler noget at sætte folk på og ved. Det er ikke sikkert, at jeg kan blive ved med at slippe af sted med at lave picnic på fliserne.


P.S. Nogen der kender nogen der bare er helt vilde for at man kommer og henter deres brugte havemøbler?