For mig er de dage, hvor jeg når at komme op så jeg kan få spist morgenmad, ret gode og den de dage hvor jeg både får morgenmad og husker at få frokost med, blir’ markeret med en lille *. Det sad jeg og filosoferede over i morges, hvor jeg faldt over Berlingske Tidendes Nyhedsmagasins udgave med udstilling af 100 unge talenter:

Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin præsenterer 100 nye talenter inden for ti forskellige brancher. Talenterne er højst 35 år, de er særdeles veluddannede, de har præsteret enestående resultater, og så har de såvel lysten som potentialet til at blive ledere på meget højt niveau – i den private eller den offentlig sektor”

Her sad jeg og der sidder de – nogen af dem er nærmest 10 år yngre end mig, med fantastisk job og karrieremuligheder … og jeg kan ikke engang finde ud af at koordinere mit liv så meget, så der altid er toiletpapir i huset.