At blive forelsket er stort, at blive forelsket i en gammel kærlighed er næsten større. Men det er det, der er sket for mig.

Midt i det her myldrende pulserende liv – hvor mulighederne er uanede og tilbudet stort har jeg genfundet min kærlighed til København.

Jeg var ellers begyndt at tage byen for givet. Du ved, lidt ligesom en kæreste eller ægtefælle. Man er vant til hinanden. Kender hinanden ud og ind og ser ikke rigtig længere charmen ved noget. “Det der – så du kan også det – ja, ja – det er der vel ikke noget specielt ved – det kan alle vel?!”.

Men her i den senere tid er jeg begyndt at genopdage min by. Hvor fedt det er, at der er _så_ mange forskellige restauranter. Både gode, billige, sjove og interessante steder. Og kulturudbudet er jo fantastisk. Man kan gå ud hver eneste aften, og lave noget forskellige hver gang. Og så er der selve byen – med dens butikker. Hvor du kan finde alt – uanset hvilken verdensdel du mangler noget fra. Og åbent er der også – hvad enten der er klokken 2 om eftermiddagen eller klokken 2 om natten.

Jeg er begejstret over at sådan noget findes når man skal holde fest og har brug for transport til indkøbene. Og at en søndag aften kan bruges på at nyde gode fortællinger.

Nogen gange skal man se sin livsledsager eller sin by med andres øjne for rigtig at se alle kvaliteterne – og nogen gange skal man overveje rigtigt godt hvad man vælger fra og hvad man vælger til, før man træffer sit endelige valg.

Lige nu og her – vælger jeg klart København til…..