fredag 21. marts 2008 kl.18:10
Det smagte fantastisk. Den gode ged. Det havde en god kødsmag og en intens smag af den rosmarin og hvidløg som vi havde smurt det ind i, inden det blev pakket ind i kål.
Det var lækkert, mørt og saftigt – og bestemt ikke sidste gang vi kaster os ud i den slags mad.
Det ser godt nok lækkert ud. Jeg er blevet meget gedeinteresseret efter, at Andrea forleden udbredte sig en del om emnet:)Så jeg må på et tidspunkt absolut ud i noget ged.
Det burde du gøre.
Det var absolut lækkert. Det virker som om at det meget nemt tager smag af de krydderier man bruger og det gør det jo også lidt sjovt at lege med.
Vi havde pakket det ind i kål (efter anbefaling) og det har sikkert også været med til at holde på saft og kraft.
Det ser fantastisk ud – håber resten af aftenen var lige så god som maden.
Maden var lækker, selskabet hyggeligt – øllen flød rigeligt og vejret var elendigt!
Det var den perfekte forårsaften forklædt som efterår.
Dig og din ged… ;-)
Jeg må medgive dig, at det ser lækkert ud. Måske en dag… :-)
Nogen har det med får, som andre har det med geder… det var utroligt lækkert og I burde klart prøve det.