Jeg har en bluse. Det er skæv i syningen, her egentligt ikke nogen specielt flatterende facon og rent objektivt gør den ikke rigtig noget godt for min fremtoning. Alligevel sker der det at hver eneste gang jeg har den på, så bliver den og jeg komplimenteret.

Jeg ved ikke om det er den tonede grønne farve der skifter med lyset eller stoffet der er både blødt, glat og skinnende. Eller fordi jeg på en eller anden måde bare føler mig hjemme i den her bluse og altid har været ligeglad med manglerne og rigtig glad for goderne. Men jeg ved at jeg i dag er blevet kaldt både sexet og prinsesse – and I owe it all to it …

Det sete afhænger af øjet som ser – og noget som enten er eller ser sig selv som ganske ordinært eller kedeligt, kan i det rigtige lys springe ud og blomste.

Jeg tror det er vigtigt at have det rigtige lys og de rigtige øjne.