Mine arme er lidt klistret af de syltede kirsebær, jeg har stået og pillet sten ud af. Men jeg tager en pause i stenudpilningen, mens jeg langsomt men sikkert gennemgår den liste med ting, jeg skal have gjort, fordi de ligger og plager min samvittighed.

Mails der skal besvares, en enkelt arbejdsopgave, der skal laves (tager tiden tilbage en anden dag) og en for en kan jeg krydse den dårlige samvittighed af og lige om lidt, er jeg fri til igen at tage fat på nogen af de mere rare ting, ved det at holde fri.

Dagen i dag er hensat til mere hjemlige sysler. Jeg har et værelse jeg vil flytte rundt i og nogle vindueskarme der skal gøres klar til stjerner og så skal alle de syltede kirsebær markeres og sættes på plads.

De er ikke de store ting der sker på matriklen, men jeg hygger mig med mine fridage og nu hvor sidste flueben er sat i mine udskudte opgaver, kan jeg sådan for alvor gå igang.