Nu og om lidt

I dag har jeg bestået en eksamen … og selvom jeg egentligt havde meldt mig ud af de “perfekte kvinders klub” og bare satsede på at komme igennem, så bestod jeg med udmærkelse og fik beskeden overrakt sammen med en rød rose og et knus fra eksaminator.

I morgen skal jeg pakke til NYC og drikke fredagsøl med en kær kollega, der ikke er min kollega mere.

Og lørdag tager jeg et fly til Amerikat og jeg har hørt hvor jeg kan få det lækreste fladeudtøj og en trendy middag med de fedeste drinks … og nu kan jeg slappe af og rigtig glæde mig …

5 svar til “Nu og om lidt”

 1. Kæresten Avatar

  Og ikke at forglemme – Se amerikansk fodbold på Giants Stadium mellem New York Giants og Dallas Cowboys. Et divisionsopgør som Giants skal vinde for at holde håb om plads i slutspillet. Der er lagt op til et brag af en kamp mellem to hold der traditionelt ikke kan lide hinanden og hvor der står rigtig meget på spil. Det bliver stort – også uden fladeudtøj og trendy middag, men med hot-dogs, chickenwings, pop-corn og Buds.

 2. visitsen Avatar

  … og fordi jeg elsker dig, vil jeg også tage den del af NYC med et smil 🙂

 3. I ønskes en rigtig god tur til The Big Apple, så blev det altså ikke Belgien denne gang.
  Notér venligst gode adresser (restauranter, caféer m.m.) vi tager til N.Y. i maj, og kan godt bruge lidt insiderviden, fra nogen der har forstand på den slags.
  God tur og Glædelig JUL.
  Kærlig hilsen
  Susanne og Carsten

 4. I kærlighedens navn lod jeg mig slæbe med til NY Jets mod Browns en december for et par år siden i New York.
  Det var faktisk en ret sjov oplevelse at se gamle bedstemødre gå amok til denne amerikanske folkesport 🙂

 5. @ Susanne: vi fortæller glad og gerne om vores oplevelser fra NYC – suppleret med alt det vi ikke nåede og gerne gør næste gang

  @ Randi: Det er klart en oplevelse og jeg er glad for at jeg tog med, og det var meget interessant at opleve at den ellers i sig selv ret voldsomme sport jo har nogle rigtig lidt voldsomme fans – der var en meget fin stemning … og så var det ellers pissekoldt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.