Jeg drømte om min morfar i nat. Han kom forbi og var nysgerrig på det her weblog noget. Og jeg forklarede ham om det. Viste ham min egen og fortalte hvordan han kunne følge med i mit liv og tilværelse.

Viste ham andre blogs, af både gamle og unge rundt om i verden. Sagde at han skam ikke var for gammel til at få en blog og at vi alle sammen ville læse den, hvis han skrev i en.

Så gik det op for mig at han jo er død, og har været det i mange, mange år.

Der midt mellem drøm og vågenhed slog det mig; er der weblogs i himmelen?

Og jeg tænkte på hvordan det moderne menneske egentligt vil klare det, med en evighed uden elektroniske medier. Og jeg tænkte på om vores traditionelle billedet af himmelen, med skyer og bevingede væsner, kan kombineres med computere, Ipods og x-boks.

Kan vi få det billede til at hænge sammen – og på den anden side, kan jeg selv finde ud af at opleve døden og efterlivet uden skrive om det?

… garneret af et lille billede af mine vinger, der er ved at vokse ud…