Det er første gang jeg har bestilt en viduespudser og kender derfor ikke rigtig til kutymerne indenfor faget – men mon en 2? times forsinkelse + ingen svar på mine 2 telefonopkald betyder at han ikke kommer…..?

I min verden er der absolut ikke noget sødt over at vente. Jeg bliver frustreret over at min råden over min egen tid, bliver begrænset når jeg bruger den på at vente på andre. Så det er ingen lykkelig dag i dag, når jeg skal bruge en hel formiddag på, at vente på en vinduespudser, der ikke ser ud til at dukke up.

UPDATE
6 timers forsinkelse må uanset branche, anses for at være et tegn på at man er blevet brændt af – jeg haaaaaaaaader at vaske vinduer, men kan ikke se anden udvej end selv at gå i gang med kluden. Det er ikke just nu man priser sig lykkelig over vinduer med krummelurer og gesvejsninger, der måler 160×200 :-(