Den gode ged

ged1.jpg ged2.jpg

ged3.jpg ged4.jpg

Det smagte fantastisk. Den gode ged. Det havde en god kødsmag og en intens smag af den rosmarin og hvidløg som vi havde smurt det ind i, inden det blev pakket ind i kål.

Det var lækkert, mørt og saftigt – og bestemt ikke sidste gang vi kaster os ud i den slags mad.

6 svar til “Den gode ged”

  1. Det ser godt nok lækkert ud. Jeg er blevet meget gedeinteresseret efter, at Andrea forleden udbredte sig en del om emnet:)Så jeg må på et tidspunkt absolut ud i noget ged.

  2. visitsen Avatar

    Det burde du gøre.

    Det var absolut lækkert. Det virker som om at det meget nemt tager smag af de krydderier man bruger og det gør det jo også lidt sjovt at lege med.

    Vi havde pakket det ind i kål (efter anbefaling) og det har sikkert også været med til at holde på saft og kraft.

  3. Det ser fantastisk ud – håber resten af aftenen var lige så god som maden.

  4. visitsen Avatar

    Maden var lækker, selskabet hyggeligt – øllen flød rigeligt og vejret var elendigt!

    Det var den perfekte forårsaften forklædt som efterår.

  5. Dig og din ged… 😉

    Jeg må medgive dig, at det ser lækkert ud. Måske en dag… 🙂

  6. visitsen Avatar

    Nogen har det med får, som andre har det med geder… det var utroligt lækkert og I burde klart prøve det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

,

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.