Efter at jeg havde forkastet mit første bidrag til den kreative pakkekalender, gik jeg igang med et nyt forsøg, i et område der var helt nyt for mig – strikkede filtede ting.

Og hvilket dejligt inspirerende område!

Udover at det går rigtig hurtigt når man strikker på tykke pinde, så giver filtningen en helt ny dimision, da både farver, form og udtryk ændrer sig når den strikkede uld har fået en omgang i vaskemaskinen.

Jeg strikkede først en taske til min pakkeven, dernæst en til mig selv. Heldigvis kunne hun lide den – jeg havde forsøgt at gætte hvilke farver hun er til og det lyder til at jeg ramte rigtig. Dejligt. Jeg kan desværre ikke kommentere på Almas mormors blog, da der ikke er åbnet op for kommentarer fra folk der har blogs udenfor de forskellige blogsystemer Er fikset nu.

Nu er jeg igang med en 3. taske og denne gang efter eget mønster. Er igang med at montere den og har garn til nr. 4 liggende og vente.

Før filtning:

Efter filtning

 Før filtning:

Efter filtning

Efter filtningen har jeg leget lidt med detaljerne. En sjov hjemmefabrikeret knap på den ene, nogle finurlige kædesting på den anden:

 

De har været rigtig sjove at lave. Garnet skal være uld – og jeg kan efter bare disse to forsøg se, at uld ikke bare er uld, i og med at de to tasker der er strikket efter fuldstændig samme opskrift har fået helt to forskellige størrelser.

Selve opskriften har jeg hentet her: Drops design