Som den bank jeg betaler mine renter til siger, så skal man jo gøre det man er bedst til og det har jeg uden undtagelse gjort i denne her weekend.

Så jeg har både spist slik til aftensmad og lavet lækker yummi pekingand til én. Jeg har sovet længe og snoozet skod tv sammen med misserne i sengen indtil en to-tiden. Jeg har hængt ud med en ven, iført sovehår og sparkedragt. Har spist pizza og amerikanske pandekager med hyldeblomstsirup til morgenmad. Jeg har slået rungende brandskider som skræmte kattene og grinet af det. Jeg har opdateret mit elektroniske netværk på LinkedIn og Facebook og har ladet være med at rede sengen, selvom den bliver fuld af kattehår og har slet ikke støvsuget, vasket tøj eller ryddet op.

Spørgsmålet er, når jeg nu gør det her ting så godt – hvorfor gør jeg det så ikke til hverdag?