Mens mit liv stadig bumler rundt efter bedste beskub og ting der skal klikke, er ude af hak og jeg venter på at takkerne bliver slebet til, så alting igen kan falde på plads, så går det ene af mine jordbærbede amok og producerer stadig flere septemberjordbær.

Og mens man kommer i TV for det i Jylland, har jeg nu blot plukket og spist mine septemberjordbær sammen med mine sene hindbær (og noget melon). En dejlig lille ting i mit ellers ikke alt forsødet liv.

Mine bønner tager også en anden omgang og tomaterne modner til rødt og orangegult og sprækker i deres iver for at blive færdige.

De ligger nu i min ovn og tørrer til vinteren, hvor de skal hives op af gemmeoliven og bruges til salater. Og med tørrede tomater er jeg efterhånden også godt kørende på konserveret tomatergrej med både henkogte tomater, tomatketchup  og nu de tørrede.

I min have og på mine hylder i skabet er mit liv rigt og frodigt.