En mere spændende overskrift kan det ikke blive til og humøret er ikke just højt.

Opkald fra mand klokken 8.04: “Kan du ikke lige komme ned og låse dit kælderrum op, der løber vand ud fra rørene derinde”.*

Og jeg sprang i et par bukser og styrtede derned.

Og vandet fossede ud af røret og ned på alle de ting jeg har stående derinde:

Vandskade

Det værste er næsten at vi havde tre litografier stående dernede. Ikke fordi vi selv havde placeret dem der. De var blevet flyttet derned af ham der lejede vores lejlighed mens vi var væk – og vi var så ikke kommet omkring det at få dem op igen, efter at vi kom tilbage.

Og ellers så er det julepynt, påskepynt. Alle mine jurabøger der ventede på at vi fik en reol sat op. Min cykeltrailer, malerting, soveposer, telt, liggeunderlag og … ja, alle de ting man nu engang har i en kælder.

Vicevært, administration og eget forsikringsselskab er alarmeret og har taget affære. Der skulle blive støvsuget vand op og sat affugter derned i dag og om en times tid kommer der en forsikringsmand for at tjekke skaderne.

Og weekenden kommer vist til at stå på oprydning af kælderrum … og jeg skal lige have undersøgt hvor det vand egentligt kom fra og hvor rent det er.

*Netop de rør har gjort, at jeg har mit telefonnummer på døren da de en gang har givet anledning til indbrud i kælderrummet og en anden gang gjorde at alt hvad jeg havde stående dernede blev snasket til med boresnask