Jeg trækker vejret med munden, da alt andet er stoppet til.

Underligt nok kan man sagtens holde fri med næsen lukket – men spørgsmålet er om man også kan arbejde?

Jeg har været langt væk, omend ikke så forfærdeligt i kilometer, så mere i rum og fravær.

Natten til lørdag ramte min hverdag mig igen og jeg fik åndenød og tænkte på om det nu også var så smart at planlægge en fest med 100 gæster, når jeg var ved at gå til tælling efter blot 7 overnattende påskegæster.

Men så blev jeg igen lullet ind i sommerhusets magi og fik lagt nyt jord og kompost på mit lille urtebed, der stod så fint og fortalte mig, at det havde planlagt at ville producere uanede mængder mynte og luftløg.

Og jeg fik ikke gået de lange ture, men nydt solen med ansigtet i lyset og ryggen mod muren. Og jeg fik spist den lækre chokolade som jeg blev begavet med og lidt sukkerstads som jeg selv havde købt. Og jeg ved at vægten nok ikke er min ven i morgen, men mine bukser er stadig så løse, at jeg hutigt kan hive dem ned om hofterne, uden at lyne dem op, hvis det skal gå stærkt på toilettet.

Og når varmen ikke virker, er det ind i mellem smart at være hurtig.

Men herhjemme virker varmen.

Og jeg har fryseren fuld af stenbiderrogn som ikke blev leveret på ferieadressen og lækker juice i 6 liter.

Og lige om lidt begynder hverdagen.

… og så er det ikke ferie mere…

Og jeg overvejer om min næsen måske er alt for snottet til at tage dem med ind på arbejdet?