Min alenetid render ud.

I 9 uger har jeg tilbragt de fleste dage alene med mig og migselv. Tiden er gået forbløffende hurtigt og det er ikke meget jeg har fået lavet. Når man altså ser bort fra projektet med at samle mig selv op fra gulvet.

Men nu er det snart nu, at det hele skal stå sin prøve. Mandag starter jeg igen på arbejdet. Stille og roligt og med udsigt til andre arbejdsopgaver fra 1. oktober. En tre ugers tid til at komme mig igen.

Mellem det rolige overblik og de dybe indåndinger stritter en snært af rædsel sin grønne tunge ud og stikker til mig.

Jeg tror det kommer til at gå godt. At jeg har lært af mine oplevelser, så jeg ikke havner i samme situation igen og at jeg, hvis jeg gør det, kan finde min vej ud af det igen.

Men jeg er samtidig usikker på om jeg er kommet så langt som jeg burde være kommet. Stresstesten er stadig i det røde felt på nogle områder og jeg er stadig slem til at glemme ting og overbærenheden kan ind i mellem være ret minimal – men jeg håber at altsammen med tiden kommer på retur og at jeg til sidst bliver helt hel igen.