Jeg elsker når mennesker der vil mig det godt, viser mig nye veje og åbner mig op for ting jeg ikke vidste jeg behøvede i mit liv.

Det sidste skud på stammen er Deva Premal & Miten

Det er musik der er så smukt, at du kan mærke det fysisk. Det har en stemning og et nærvær, der gør at det næsten gør ondt i én, over at være i oplevelsen.

Jeg havde ikke hørt om dem da jeg satte cd’en på og måske gjorde det, sammen med den scene der var sat, et endnu stærkere indtryk på mig end normalt. Men det var en musik, der på så utrolig mange planer åbnede mig fuldstændig op og skabte en nærhedsoplevelse ud over det sædvanlige.

Slap af. Læg dig – sid. Tag behagligt tøj på. Tænd et stearinlys. Smid ungerne i seng eller lås døren. Hold nogen i hånden. Luk vinduet op eller i, eller sæt dig i en skov eller på en strand. Og lyt så. Hør og se hvad der sker – hvordan den forførende chanting giver dig en helt anden oplevelse. Hvordan musik bliver levende – organisk.

Der er smagsprøver inde på deres hjemmeside. De to album jeg har lyttet til er:

Embrace …”expressing the ancient wisdom of mantra through a contemporary musical vision”

og

The Essence: “The Gayatri Mantra is the most endearing and enduring vocal purification ceremony of all time. It has been recorded many times, but rarely, if ever, has it been set to music and sung with such spiritually uplifting grace.”

Og vil du tæt på dem på en anden måde, så har de selvfølgelig en fotoblog