Nogen gange driver lysten til at lave mad, mig i interessante retninger. Om det var sollyset eller det kommende forår ved jeg ikke – men i aften flugtede de mod middelhavet. To lækre møre lammerbøffer er blevet vendt på panden med et drys af salt og peber. Lige nu ligger de og hviler lidt, så saften kan trænge ind i kødet igen.
Men når du kan få friskslaget lam – så ved du at det er ved at være vår. Og vår er det også (næsten da) hos Liselotte der har sat gang i en lille påskeleg. Måske skal du hoppe over og lege med?
Og mens du gør det – vil jeg gå tilbage til maden. Lammekotelletterne får nemlig følgeskab af en lækker humus, aubergine-puré og en fennikel-salat med tynde strimler sukkerærter og bananscalotteløg – vendt i en dressing af æble-sirup, vanilie-eddike, citron-olie og sennep. Og selvfølgelig nydt sammen med et rigtig godt brød.
Skriv et svar