Nogen gange driver lysten til at lave mad, mig i interessante retninger. Om det var sollyset eller det kommende forår ved jeg ikke – men i aften flugtede de mod middelhavet. To lækre møre lammerbøffer er blevet vendt på panden med et drys af salt og peber. Lige nu ligger de og hviler lidt, så saften kan trænge ind i kødet igen.
Men når du kan få friskslaget lam – så ved du at det er ved at være vår. Og vår er det også (næsten da) hos Liselotte der har sat gang i en lille påskeleg. Måske skal du hoppe over og lege med?
Og mens du gør det – vil jeg gå tilbage til maden. Lammekotelletterne får nemlig følgeskab af en lækker humus, aubergine-puré og en fennikel-salat med tynde strimler sukkerærter og bananscalotteløg – vendt i en dressing af æble-sirup, vanilie-eddike, citron-olie og sennep. Og selvfølgelig nydt sammen med et rigtig godt brød.
Det lyder umanerligt lækkert med den menu du har sammensat i aften – mums… og bedre end min kylling :-(
Det var super lækkert – og der er rester til frokosten. Der er bare et enkelt men:
“Du har da fået godt med hvidløg i går hva’?” sagde træningsveninden, der gik en meter bagved mig, på vej op af trappen til træning i morges.
Måske har eg har nået at få svedt en god del ud under træningen … men der bliver så suppleret op til frokost, og så er det vist lige fedt….
Der udsendes hermed et genrelt hvidløgsvarsel over Frederiksberg og Vesterbro