Så kom den da… Den første dag på det helt nye job.

Blomster på bordet, splinterny computer, smart mobil – overdådigt morgenbord, og imødekommende og søde kollegaer. Det ser ud til at det er et godt bytte, jeg har fået gjort mig.

Jeg har fået kam til mit hår, men jeg glæder mig til at se, hvad den kan bruges til, og hvad jeg kan komme op med af smarte nye frisurer. Udfordringer kalder man det jo.

“Vær dig selv” sagde en ven og tidligere kollega til mig her til aften, da jeg snakkede om morgendagens udfordring “Du kan jo lige så godt indse, at du alligevel ikke kan lade være” fortsatte hun og det har hun jo ret i. Det var jo et langt stykke hen af vejen min personlighed, der gjorde at de ansatte mig.

Men uanset hvor cool og collected jeg måtte virke – så skal jeg være den første til at indrømme, at jeg ikke sov som en sten i nat og at morgendagens afføring på ingen måde var …. njae – netop collected.