Sad i min seng i pyjamas – med tv og laptop og klokken nærmede sig halv tolv.

En god ven poppede op på Facebook. Vi snakkede om at jeg trængte til at drikke mig fuld og ryge smøger som da jeg var i 20’erne… og da kl. var 00.59 var han på vej mod mig i en taxa og 15 minutter senere sad vi over hver vores øl på Spunk-bar.

Da vi kun lige nåede den sidste omgang, stod vi kort tid efter på Never Mind på Nørre Voldgade og sang med på YMCA og gamle ABBA numre på et af de mest laid back bøssediskoteker, der findes i byen.

Diskolys

Vi var omgivet af smukke mennesker, gamle mænd, kønseksperimenterende unge, et par transer i baren, fyrer der snavede hinanden i gulvet og en enkelt fuld pige, der blev ved med at hælde øl ud over mig og alt omkring sig.

Og der – midt i post juletraumaerne blev der festet igennem og jeg følte mig som aldrig før, som en del af det hele.

Til helvede med alder. Til helvede med præferencer .. alle elskede alle, i de hektiske øjeblikke mellem 2 og 5.

Og da jeg gik hjem gennem det regnvåde København … byen der ikke er mere storby end at den sover søndag morgen kl. 5.30 … kunne jeg mærke, at det var lige hvad doktoren havde ordineret.

Jeg kunne også mærke en glæde over, at jeg ikke længere er en usikker 20 årig, eller en übercool 30 årig. Trods det, at den eneste kommentar jeg har fået på min bytur, var en bemærkning om hvorvidt jeg ikke var for gammel til det, og at det jo nok er en fase, så må jeg indrømme, at jeg havde det sjovere i går end jeg har haft på mange andre byture tidligere i mit liv.

Og ja, måske er det en fase – og måske er jeg for gammel … men lige der, igang med min X-ene G&T og min smøg #200 følte jeg mig i den grad oven på verden og i sync med mig selv.