øv! på den juhu’ske måde

Her kort før midnat er jeg kommet op og køre igen.

Nu hvor vi er lidt mere end to år over garantiperioden er det vel kun ret og rimeligt at maskinen bryder sammen med jævne mellemrum. Så torsdag mente vi at det var tid igen. Bare fordi vi kan!

Det ser ud til at fejlen er fundet og det er en der kan ordnes uden det dybe greb i lommen. Det var juhu’et. Og jeg er så iøvrigt dybt taknemlig for at jeg kender nogen, der kan hjælpe mig i min hjælpeløshed. Tak!

ÿv’et er at processen indebar at vi måtte reinstallere windows og dels skal til at geninstallere alt andet jeg bruger til at lege med og dels har mistet en del information jeg plejer at have lige ved hånden.

Jeg er for lidt nørd – jeg synes at det er bøvlet at bruge tid på sådan noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.