…og så på en helt almindelig lørdag

Det startede som lidt helt almindeligt tit-tjat på Facebook her til aften og kørte over i en middagsinvitation ala “har du spist?, jeg har lige opdaget at jeg har sat en hel kylling i ovnen”. Og det endte med at blive en gourmetmiddag med sprudlende hvidvine, rødvin og hede vine og en dessert bestående at selvimporterede svesker i lage med revet marcipan og hjemmekomponeret bananskum.

Rigtig, rigtig lækkert – lige med undtagelse af den sennepsis der blev serveret til desserten – det var alligevel lige lidt for avanceret. Men bananskummet var klart en vinder. Fantastisk lækkert og nu skal jeg også have mig en sifon og prøve noget molekylærgastronomi efter i sømmene.

Hyggeligt selvskab og livlig snak.

Det er ofte de spontane selskaber der er de sjoveste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

,

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.