Jeg var i England der for tyve år siden. Jeg var ikke i nærheden af Wembley Stadium, men bare det at se med på et fjernsyn i et hotelværelse i London var store sager. Og alle var misundelige.

Det var min første rigtige udlands tur – og vi var en bare en veninde og mig, til at rende rundt og gøre hvad vi lystede. Og lystede det gjorde vi.

Vi var sikre på at vi ville rende på Bowie for han ville jo være der i England samtidig med os. Det gjorde vi nu ikke – men jeg havde mit første encounter med en fransk bartender og de berømte ord voulez vous coucher avec moi blev sagt i virkeligheden for første gang.

Det er utroligt at det er tyve år siden – og alligevel er det utroligt at det ikke er længere tid siden, for der er alligevel rendt meget vand i åen siden da. Man kan roligt sige at jeg ikke længere er den unge naive pige, der blev duperet af Jean-Claudes talegaver.

Men Bowie – ham ville jeg egentlig stadig gerne rende ind i…