Det lyder lækkert – gør det ikke:

Trilogi i velvære!
Afslappende aromabad med olie efter eget valg
efterfulgt af rygmassage med varme lavasten
plus phil-fresh ansigtsbehandling


Men hvis du (som mig) tror at det her er noget med at ligge rosenomgivet og blive dasket under fødderne med en fjer, mens harpemusik spiller i det fjerne, så må du (som mig) sande, at sådan hænger verden ikke sammen.

Jeg er – for at sige det mildt – lige så smadret i kroppen, som når jeg efter mange dages selvpinsler, er endt med at gøre noget sports-noget i mange timer. Alle mine muskler på bagsiden af min krop skriger på lindring.

Det er sidste gang, at jeg narrer mig selv til at tro på at massage, er noget lækkert lidt småsensuelt og rart noget. Det er hårdt arbejde – og det gør ondt!

Og havde jeg råd, så lå jeg der igen om en måneds tid – for noget der gør så ondt, må helt sikkert være godt for en……….