Nu uden hjerne …. men med pænt meget held

Det lykkedes mig jo at glemme min pung nede i det der Egypten. Heldigvis havde jeg lagt den sådan, at den ikke lige kunne ses, og da et par af vores venner var en ekstra dag på hotellet og de ikke ligefrem led af rengøringsvandvid på hotellet … så den var stadig i den skuffe jeg havde lagt den i, da de _efter_ rengøringen af værelset tjekkede om de kunne finde pungen.

Så den kom retur til DK. Men til den del af Danmark, der ligger i Kalundborg og dermed så langt væk, at jeg har kørt med en midlertidig løsning med noget pas og kontanter i en lille håndtaske.

700 kr. havde jeg i tasken, for jeg havde jo lige pludselig opdaget, at det American Express jeg troede jeg havde som ekstra “gemmekort” var blevet tilbagkaldt … og blev ædt af banken første gang jeg forsøgte at bruge det – og den selvsamme bank var blevet lavet om til en “pengeløs bank” … så det der med at købe og betale var pludselig blevet et issue.

700 kr. Mit pas og en lånt iPhone.

I en lille guldtaske med en håndledsrem.

Lille guldtaske. Pose med ting købt i Matas og en skuldertaske.

… fik jeg nævnt at jeg har været meget træt siden jeg kom hjem?

Åbenbart så træt, at jeg ikke kunne håndtere 3 ting på en gang.

… opdagede jeg, da jeg skulle ringe til min kæreste og ikke kunne finde den der skide guldtaske så jeg kunne bruge iPhonen til at komme på nettet …

Men han kunne så oplyse mig om, at de havde ringet fra den der iPhone, fra den der Matas … hvor min guldtaske åbenbart var blevet efterladt ….

Med penge og pas … og phone … nutidens 3 P’er.

Og mig?

Jeg er et fjols – men åbenbart et heldigt et af slagsen.

Han synes jeg skulle købe nogen blomster til dem i Matas … men det er jo nemt nok for ham at sige, for det kan jeg jo ikke! Mine kreditkort ligger i Kalundborg og hvis jeg stadig har nogen penge, så ligger de i guldtasken.

Og selvfølgelig havde jeg også glemt at sende min adresse til min hjælp i Kalundborg, så der går nok lige lidt flere dage inden jeg får nogen penge. Med mindre der stadig er nogen i guldtasken i Matas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.