Når sæsonen er slut og sommerhuset lukkes ned plejer vi at trøste os med årets gang og vinterens komme ved at spise os en mindre pukkel til på den lokale gourmet restaurant.

I år valgte vi dog at tage turen til restauranten ved Fru Møllers Mølleri. Madhimlens Madhus er navnet og madhimlen var også der vi landede … eller i hvert fald i en lille forgård til madhimlen.

Det var nogle rigtig, rigtig fine retter og lige så gode vine, der i en lind strøm blev sat foran os. Og vi nød os igennem de fem fine retter, lavet med omhu og lokale råvarer … og imponerende nok af bare en enkelt kok i køkkenet samt to kogeblus. “Og så har jeg da også en ovn”, som han sagde, da vi fulde af imponade roste ham for middagen.

Middag fra madhimlen, rugbrød fra mølleriet og æbler, pærer og juice fra Karensminde er rullet mod København, sammen med to katte, der egentligt gerne ville blive en lille smule længere i eftersommerlandet.

… og mig?

Jeg er rullet nordpå hvor den ekstra time jeg har fået foræret blev brugt til at se på en klar sø og nogle flotte efterårsfarver.