eller

Hvordan det kan være helt umuligt at opgradere sin 23-konto

Det er efterhånden 2½ år tid siden jeg opladede mit første billede 23hq.com. Jeg har lige siden brugt tjenesten, og har været glad ved det. Det opfylder mine behov og jeg fortæller tit og ofte om hvad 23 kan og har fået mange af mine venner til også at bruge billedtjenesten.

23 har to profilmuligheder. En gratis profil hvor man kan uploade 30 billeder om måneden og en Plus-profil, hvor man for 149 kr./året har fri upload.

Jeg har altid haft en Plus-profil fordi jeg ind i mellem uploader mange billeder.

Min profil udløb på et eller andet tidspunkt her i år og da det blev aktuelt for mig at uploade nogle flere billeder, end hvad man kan med gratis-kontoen, forsøgte jeg at opgradere min profil.

Men det gik ikke!

Siden før påske har jeg gjort ikke færre end 6 forsøg – heraf med to forskellige kreditkort og oprettelse af en pay-pall konto og fra to forskellige computere, uden at det er lykkedes mig at få den famøse Plus profil.

Jeg har dertil skrevet ikke mindre end 3 mails til en af mænnerne bag 23 – uden nogen respons og nu ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal gøre?

Der er ikke nogen mailadresse tilknyttet sitet – og de adresser jeg har skrevet til har jeg fået af en af mine venner, der kender nogen – men selv med den insiterviden har jeg altså ikke fået noget svar.

Jeg sidder med to “kvitteringer” på at jeg har betalt for en plus-adgang -jeg har nemlig lige forsøgt igen i dag – men lige lidt hjælper det, jeg har ikke en plus-konto og det ser ikke ud til at jeg kan få lov til at få det.

Nu har jeg (igen) skrevet til folkene bag – både via 23 og via de mailadresser jeg har kunne finde på den på nettet – og så må vi se om 4 gang er lykkens gang, eller om jeg er nødt til at finde et alternativt billedsite , en som gerne vil have mine billeder og ikke mindst mine penge…

Jeg kan ikke lave være med at synes at det er godt fjollet at lave et godt produkt og så koble det sammen med et elendigt betalingssystem, som forhindre folk i at købe det selvsamme produkt.