Efter at have fået et par meldinger om, at det overhovedet ikke er muligt at kommentere på bloggen pt. har jeg sat i min skarpe computermind på sagen – og jeg tror at jeg ved hvad det skyldes …. Med mindre jeg lægger 2 og 2 sammen og får 400 – så tror jeg, at jeg på en eller anden måde har fået bannet ALLE og jeg kan ikke fjerne den IP Banning igen.

Enten er jeg et usædvanligt fjols (hvilket jeg kan tillade mig at postulere, så længe ingen kan kommentere og sige “Jeps det er du”) eller også er de der spammere udsædvanlige snedige…….

Det jeg ved er sket – og som måske er skyld i miseren er følgende:

Sent søndag aften får jeg meldingen om, at der er nogen der har registreret sig som medlemmer på bloggen. Jeg går ind og tjekker og ser at det er nogle af de der dejlige fiktive personer og går i gang med at banne deres IP adresser.

Ved banningen af adresserne, er der en der opfører sig anderledes. Tallene er ligesom “usynlige” – det vil sige at der kommer ingen tal frem da jeg banner adressen – Klik evt her for at se hvad jeg mener.

Jeg tænker så ikke videre over det – indtil jeg så opdager, at man ikke længere kan kommentere, og så gerne vil løfte den banning, for i det mindste at se om det er der problemet ligger.

Men det kan man så ikke!

Jeg kan fjerne alle de andre IP banninger – men den der, den vil ikke væk……..

Og da jeg har et liv og et arbejde – er det nødvendigt at lade sagen hvile der – indtil jeg kan få fundet ud af om jeg er helt ude i hampen med min teori – og hvad jeg evt. kan gøre ved problemet.

Nåja – hvis du har en ide er du velkommen til at smide mig en mail på fuckjerfuckingspammere [snabela] visitsen [punktum] dk (eller hvad du nu har lyst til at skrive foran [snabela]visitsen.dk)

U P D A T E
Med et hit fra den ene og lidt praktisk hjælp fra den anden så lykkedes det at fjerne den mystiske “usynlige” IP-adresse og det ser ud til at der gjorde tricket… – og vi åbner igen for boks et