Min venindes veninde

Ind i mellem støder man på mennesker der lever deres grundlæggende menneskesyn ud. Som praktisere godhed og gavmildhed istedet for blot at tale om det. Sådan en kender jeg.

Det er min venindes veninde.

Og i går var jeg med at gøre. I en lille måneds tid pønsede hun på en overraskelse, som jeg fik lov til at være en del af.

Hun, jeg og 3 andre af min venindes veninder havde sammen arrageret en suprise veninde-aften. Ikke polterarbend, ikke fødselsdags. Men en aften for min veninde, fordi hun er en super dejlig pige, og vi alle gerne ville glæde hende.

Hun troede at hun skulle i teater, med en enkelt af sine venner. Men i stedet for at gå i teateret blev hun iført bind blindfoldet (som det vist hedder på nudansk) og da hun fik tørklædet af igen, var hun inde i biografen – omgivet af sine veninder.

Behøver jeg at nævne tilten på filmen?

Men det sluttede ikke der.

Efter filmen gik turen hjem til en fint oppyntet lejlighed og middagsbord dækket med lys og blomster samt arvestellet og sølvtøjet. Middagen havde vi hver især bidraget til – og den var lækker.

Tiden før og mellem retterne blev brugt til at hylde veninden. Vi holdte taler, lavede dilemmaer og gjorde i det hele taget hvad vi kunne for at sørge for, at det blev hendes aften.

Og det blev det. og hun nød det og vi nød det – og hvor er det egentligt alt alt for sjældent, at man husker at vise, hvor meget andre mennesker betyder for en. Men jeg tror på at man bliver et bedre menneske af at gøre det.

4 svar til “Min venindes veninde”

  1. jeps /many det er en udpræget kvindelig lyst, det der med at iføre sig bind 😉

    (eller er det kun mig, der har det sådan?)

  2. Jeg tror det samme 🙂

  3. Det lyder edderhygsomt. Overraskelser som den I arrangerede er da en fabelagtig idé! Men også meget venindeagtigt. Jeg tror aldrig, jeg har hørt om mænd, som gjorde noget lignende for en af deres venner.

  4. Rasmus: Mændenes manglende succes skyldes sikkert, at I vil finde det ekstremt akavet at blive iført bind.

    (Undskyld Visitsen. Undskyld.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.