Jeg ser ikke meget tv, men i går stod det og kværnede. Da jeg kom forbi så jeg Mary åbne noget.

Jeg er ikke helt sikker på hvad det var, et glas ærter eller en forening, eller hvad det nu er de kongelige åbner (fik jeg sagt at jeg er repulikaner?!) – det vigtige i den historie er, at jeg opdagede, at dén Mary folk snakker om som nyskabende og trendsætter (eller gør de? … jeg må se at følge noget mere med) rent faktisk tusser rundt og kopierer …. moi!

For hvad havde hun på, dér på tv?

Den DAY Birger et Mikkelsen jeg har haft i, hvad … 2-3 år og en kasket som jeg har rendt rundt med siden februar (min er så grøn hvor hendes var brun – det er sådan man kan kende os fra hinanden!).

Copykat siger jeg bare!

Når det er sagt, så er jeg ret glad for min frakke (selvom jeg var begyndt at overveje om den ikke var ved at være lidt uddateret). Den eneste ulempe er at kvinder der har den, bemærker den på andre kvinder. Nogen skriver så sjove indlæg om det på deres weblog – alle de andre har det med at nidstirre én ved lyskrydsene.

Jeg har nok de første 8-10 gange stået ved et lyskryds og så opdaget et eller andet pigebarn sende mig dræberblikket! Hver eneste gang er det først efterfølgende det er gået op for mig, at det var fordi, vi havde den samme frakke på…..

Men helt overordnet er det en ok frakke – dog, hvis der er nogen der lige tale med Mary – så må I da godt lige videregive de her råd:

– sølvtrådene begynder at stritte efter 1 år – lad være med at hive i dem!! (der vokser ikke nye ud)
– foret flosser efter rens

og så lige den sidste ting der:

– pas på ved lyskrydsene!