Mine katte kom hjem med lopper, min kæreste med en eller anden form for city-blues, der ser ud til kun at kunne forbedres med intensiv dykning og jeg fandt ud af, at jeg får ondt i røven af kontorarbejdet – i helt bogstavligt forstand.

Det er sensommer om en hals og jeg har stadig feriestemning i min krop.

Selvom jeg har travlt som ind i, noget man ikke kan sige, så trisser jeg rundt i strandtempo og klip-klappere og tænker, at det går jo nok og mon det ikke går over af sig selv.

Men jeg vågner med summende hænder og det er ikke fordi jeg laver for meget havearbejde i denne omgang.

Måske det handler om at have for meget i gang på en gang … men sådan kan det jo ikke være for jeg har jo lært af mine erfaringer … ikke?

Og det er bare sådan, at når der er bryllup i familien, så kører man da til den anden ende af Danmark for at være med, selvom en god bid af en egentligt godt kunne tænke sig at tilbringe weekenden i lige dele køkkenhave og en god bog.

Men næste weekend har jeg ingen planer og så skal der fråses i morfar i sofaen og kiggekaffe til avisen.