Jeg ville slutte gårsdagens forkælelse af med nogle glittede blade, som skulle indtages med et enkelt syndigt stykke chokolade og en stor kop te.

Men da jeg stod henover udvalget i butikken, blev jeg nærmest kold og varm på en gang, for det gik op for mig, at jeg nok for stedse var rykket et alders segment opad.

Jeg gad ikke flere tips om nye måder at være forførende på, eller hvor du køber dit næste sex-legetøj eller læbestift, sladder om de smukke, unge og rige – eller kongefamilien, ikke flere modetips og tøj på display, eller historier om stærke kvinder der finder sig selv, mens de rider på hesteryg gennem Nepal – eller de hjemkommendes smukke hjem, med hvide sofaer og et hint af farve i de frække røde puder.

Jeg endte med nogle madblade og håbet om at finde noget nyt og inspirerende jeg kan servere med and.

Og jeg tænkte på at det var så dét – mens jeg tændte for P4.

… som jeg ikke længere hører på tvang, som da min kæreste flyttede ind – men nu efter valg, da jeg faktisk ikke længere rigtig kan holde P3 ud mere…selvom jeg gerne ville – ups!