Hvem har ikke lyst til at hvile I mesterens lys. Det virker som en både åndelig og pragmatisk organisation. Specielt nyder jeg ordene omkring hvad man skal stille op hvis man oplever poltergejst-fænomener i sit hjem (og man bliver nødt til selv at gøre noget for “Antallet af henvendelser gør det umuligt for præster at overkomme at besøge alle, der ønsker at få hjælp”. )

I Mesterens Lys har udarbejdet en vejledning, der gør det muligt for enhver selv at rense sit hjem og indvie det til Gud og bede om Guds velsignelse.

Sammen med vejledningen følger en flaske med indviet vand. Det indviede vand kan blandes med yderligere vand i en større flaske. Vend flasken et par gange efter iblandingen og bed til Gud: ìLad dette vand, hvor det stænkes, være et tegn overfor enhver åndelig magt og myndighed på, at mit hjem er indviet til Faderens, Sønnens og Helligåndens nærvær.î

Hæftet rummer de bønner du kan bede, når du renser og indvier dit hjem. Det er godt at have et par gode venner med – ikke mindst, hvis de er vant til at bede. Spørg dig eventuelt for i den nærmeste menighed, om der er et par menighedsmedlemmer, som vil hjælpe dig. Du kan måske få den lokale præst til at afslutte handlingen med nadver i hjemmet.


Specielt holder jeg af den måde man skal blande det indviede vand med almindeligt vand – og bede nogen af de nærmeste menighedsmedlemmer om hjælp til bønnen.

Jeg hører til Maria Kirkens Sogn og vi har kampvalg i år. Så hvis der er nogen der står og mangler, så må der i mit sogn være masser af beredvillige menighedsmedlemmer, klar til bøn.