Det ville være en skam at sige, at jeg er en af de mest kommenterede blogs på markedet. Din stil er indadvendt, får jeg ind i mellem at vide, men mine læsertal er faktisk ret høje (ifølge statistikke… jante, jante, jante) og det sker også ret ofte at mine omgivelser eller mine venner kommentere på indlæg i virkeligheden, det være sig i den virkelige virkelighed, eller den virtuelle.

Og oftere end tit, er der lagt andet og mere i det skrevne ord, end hvad der var ment.

Så her er nogle links til nogle sjove sider med billeder af katte.

# Katte i håndvaske
# Katte der ligner Hitler
# Katte der er puttet ting på

og endelig små nuser killinger der kæmper om kap i sødhed

P.S.
Titlen er i øvrigt en punchline til en joke jeg har moret mig over en hel del gange – ret ofte alene. Men den er da sjov…

“Hvorfor er det så svært at lære en kat nye tricks?”
“Fordi katte har det med at misforstå ting…!”

P.P.S
MIS-forstå…