Jeg har glædet min mund

Jeg havde læst et sted, at man med fordel kunne tage et par frikplukkede chokolademynteblade og overhælde dem med skoldhed kaffe.

Så det gjorde jeg.

Og det er intens nydelse – som en rigtig god myntechokolade med et tvist af kaffe. Uden de kalorier som en rigtig en af slagsen ville koste.

Og min mund sitrer stadig af myntens friskhed.

I mit køleskab ligger endnu et par blade, for jeg er så heldig at jeg har planten i min have – og der skal helt klart hentes mere hjem!

4 svar til “Jeg har glædet min mund”

  1. Chokolademynte?? Den har jeg aldrig hørt om – ny plante til min have tror jeg!

  2. visitsen Avatar
    visitsen

    Åh ja – det må du da.

    Jeg ved ikke hvorfor eller hvad jeg egentligt skal bruge dem til, men jeg er gået en lille smule amok i mynter og udover chokolademynten og den almindelige mynte har jeg samlet mig en eau de cologne mynte, ingefærmynte samt en æble- og en jordbær mynte.

    Jeg har dem både i haven og i sommerhuset og det ser ud til at de trives en hel del bedre i ler- end sandjord.

  3. Den har jeg aldrig hørt om er det en flere årige plante,lyder skønt med chokolade smagen uden kalorier.

  4. visitsen Avatar
    visitsen

    Ja, den er flerårig, den jeg har i haven her i kbh, har jeg lavet af en plante jeg købte til sommerhuset sidste år.

    Min oplevelse med mynte er mest, at når man først har fået det ind, så breder det sig helt vildt, hvis man ikke passer på.

    Jeg har de mest agressive mynter i krukker, så man kan begrænse væksten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

,

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.