Det er en af de dage, hvor det var meningen at der skulle handles ind med indkøbsseddel. Med min sirlige håndskrift, havde jeg på en nusset seddel, nedskrevet ting der manglede i husholdningen. Varer som:

– håndsæbe
– opvaskemiddel
– tandpasta
– affaldsposer
– rugbrød og mælk

Alligevel lykkedes det mig på en eller anden måde at komme hjem med poser fulde af ting som:

– hvide liljer og roser
– syltede ingefær
– sukkerærter
– frisk basillikum
– chocolate chip cookies
– og en flaske cointreau (der faktisk var på tilbud pdf)

Det er som om at når jeg lukkes ind i et supermarked så slår min logiske hjernehalvdel fra og istedet så bliver jeg en indkøbszombi. En mean indkøbsmachine der skal hive alt ned fra hylderne og alt hvad der ser nyt og spændende ud hældes i indkøbsvognen.

Så står jeg der med tre fyldte poser, en regning på 700 kr. og tænker – ups, jeg fik da ikke:

– håndsæbe
– opvaskemiddel
– tandpasta
– affaldsposer
– rugbrød og mælk

P.S.
Jajaja – jeg er en regulær Marie Antoinette.